Administratie- en Advies voor bedrijven

Voor veel bedrijven zijn zaken als het doen van belastingaangiftes en het voeren van een goede, adequate financiële administratie en salarisadministratie/loonadministratie geen alledaagse kost en worden deze administratieve werkzaamheden als lastig, ingewikkeld en vooral tijdrovend ervaren.

Een bedrijf zoals u wil zijn kostbare tijd liever besteden aan zijn werk, zijn projecten en zijn klanten. Een goede administratie is voor een onderneming echter onontbeerlijk. Niet alleen om een financiële vinger aan de pols van uw bedrijf te houden, maar ook om ervoor te zorgen dat u achteraf niet voor onaangename fiscale verrassingen komt te staan.

Voor ons zijn bovengenoemde zaken dagelijks werk. Administratie is ons vak. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook op al deze gebieden ondersteunen en behulpzaam zijn. Ongeacht in welke bedrijfstak u zich bevindt: wij nemen u de administratieve en fiscale zorg zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op waar ú goed in bent.

Wat kan Administratie- en Adviescentrum Alkmaar voor u doen?

 • Verzorgen van uw Administratie en/of Boekhouding
 • Verwerking van uw bankafschriften en facturen
 • BTW administratie en aangifte
 • Salarisadministratie en loonadministratie
 • Personeelsadministratie en Eerstedagmeldingen
 • Belastingaangiftes: Omzet-, Loon- en Inkomstenbelasting
 • Managementondersteuning en periodieke rapportages en analyses
 • Samenstellen Jaarrekening en publicatiestukken
 • Deponeren Jaarstukken
 • Advisering bij Financierings- en investeringsvraagstukken
 • Financiële controle om uw planning en realisatie van doelstellingen te volgen

Administratie- en Advies voor Starters!

Steeds meer Nederlanders in loondienst overwegen een eigen onderneming te starten. Het idee van onafhankelijkheid en zelfstandigheid spreekt veel mensen terecht aan en per jaar starten er dan ook zo’n 100.000 ondernemingen. Vaak wordt er echter te weinig aandacht besteed aan de administratieve en fiscale verplichtingen die bij het opstarten van een bedrijf ontstaan, waardoor er in een later stadium vaak problemen ontstaan, bijv. met de fiscus.

Een goede administratieve en fiscale voorlichting en begeleiding bij de start van uw onderneming maakt de kans op succes van uw bedrijf vele malen groter. Wij zijn is u behulpzaam bij de belangrijke voorbereiding van de start van uw onderneming. Het ondernemingsplan speelt hierbij een belangrijke rol, maar ook het opzetten van de administratie en de verwerking van uw boekhouding.

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op!

PARTICULIEREN

Elk jaar weer ploft die beruchte blauwe envelop op de deurmat. En dat bezorgt een groot aantal particulieren in Nederland jaarlijks weer de nodige hoofdbrekens. Wij bieden u de helpen de hand.

Lees verder..